Lenzen en lenzenvloeistof online bestellen

Ben jij een gebruiker van lenzen en zijn dit zachte lenzen zoals daglenzen, weeklenzen of maandlenzen? Dan is het goed om te weten dat je tegenwoordig uiterst voordelig online alle soorten zachte lenzen kunt bestellen voor een fractie van het bedrag wat je bij de opticien moet neerleggen.

De soorten zachte lenzen die je online kan bestellen zijn daglenzen, weeklenzen en maandlenzen en deze kun je bestellen als sferische, torische of multifocale lenzen in zowel plus als min sterkte. Dus je ziet dat het assortiment aan lenzen online net zo groot is als het assortiment wat je bij de opticien kan bestellen. Eigenlijk kan iedereen geholpen worden of je nu een cilinder in je lenzen nodig hebt, of je hebt leesproblemen en kiest voor multifocale lenzen. Naast de zachte lenzen die een praktische functie hebben kun je zelfs lenzen met een kleur bestellen. Kleurlenzen kun je zowel met sterkte bestellen als ook zonder sterkte. Dus iedereen kan de kleur van zijn of haar ogen veranderen door middel van kleurlenzen.

Draag je echter harde lenzen, dan kun je helaas niet online terecht, want harde lenzen zijn wat complexer en deze kun je alleen laten aanmeten en bestellen bij de opticien. Lenzenvloeistof voor harde lenzen kun je daarentegen wel weer online bestellen voor een mooie prijs, ook lenzenvloeistof voor nachtlenzen valt hieronder.

Naast het ruime assortiment aan zachte lenzen welke online te bestellen zijn, kun je ook lenzenvloeistof, oogdruppels en oogzorg artikelen online bestellen voor lage prijzen.

Lenzenvloeistof

Lenzenvloeistof gebruik je om je lenzen te onderhouden. Je lenzen dienen gedurende de draagtijd schoon te blijven en je dient ze te desinfecteren om bacteriën geen kans te geven. De meest verkochte lenzenvloeistof voor zachte lenzen is de alles in één lenzenvloeistof. Worden je je lenzen snel vuil of heb je eiwitafzetting op je lenzen dan kun je beter voor een peroxide lenzenvloeistof kiezen, want deze maakt je lenzen beter schoon dan een inzet of all in one lenzenvloeistof. De enige zachte lenzen waar je geen gebruik van extra lenzenvloeistof hoeft te maken zijn de daglenzen, omdat deze lenzen per stuk zitten verpakt in een houder met bewaar- inzetvloeistof. Daglenzen vervang je zoals de naam al doet vermoeden dagelijks en daarmee is dit de schoonste manier van lenzen dragen.